Undervisning & facilitering

Rethink Event tilbyder en bred vifte af skræddersyede forløb inden for grøn omstilling og cirkulære forretningsmodeller.

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania tilbyder vi undervisningsforløbet "Grøn omstilling i praksis", hvor I kan optjene ECTS-point (se mere her: https://eadania.dk/efteruddannelse/akademiuddannelser/baeredygtighed-og-groen-omstilling/groen-omstilling-i-praksis/). Vi tilbyder også inspirations- og procesforløb, der kan tilpasses jeres specifikke behov og interesser. Vi er blandt andet godkendt som rådgiver hos SMV:Grøn, Vilje til vækst, Rethink Business og GCO og kan være leverandør indenfor disse programmer.

Gennem vores forskellige forløb guider vi jer gennem den komplekse verden inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi. Vi hjælper jer med at forstå og anvende begreberne korrekt samt forstå og omsætte principperne bag cirkulær økonomi i praksis.

Uanset om I ønsker et ECTS-belagt kursus, et inspirations- og procesforløb eller en kombination, tager vi udgangspunkt i praktiske eksempler og gør forløbet operationaliserbart. Vores mål er at støtte jer I at bidrage at skabe positive forandringer.